رابطه سرطان و ارث : همه سرطان ها با يک تغيير ژنتيکي شروع مي شوند، اما با اين وجود فقط 10% سرطان ها به طور کامل به ارث مي رسند. در بدن ما سيستم‌هايي وجود دارد که تغييرات ژنتيکي را ترميم مي‌کند و اگر اين سيستم دستخوش تغييرات شود و نتواند ترميم را انجام دهد فرد درگير سرطان مي‌شود و امروزه با علم ژنتيک مي‌توانيم ژن‌هايي که کار ترميم را به درستي انجام نمي‌دهند شناسايي کنيم.


تغييرات ژنتيکي تنها به صورت وراثتي منتقل نمي شود و ممکن است در طول زمان و به دلايل مختلف ايجاد شود. يکي از بارز ترين دلايل بروز سرطان، قرار گيري در محيط هايي است که اين محيط ها اختلالات ژنتيکي را در افراد افزايش مي دهند. پس سعي کنيد از محيط هاي صنعتي دوري کنيد تا عوامل ژنتيکي تشديد نشود. و همچنين براي جلوگيري و درمان سرطان سيگار و قليان را نيز ترک نماييد.


بررسي نواقص ژنتيکي سندروم ژنتيک و ابتلا به سرطان موضوعي اساسي است و غربالگري براي افراد که سابقه فاميلي سرطان را دارند امري ضروري است که امروزه غربالگري مي تواند در تشخيص به موقع موارد سرطاني بسيار کمک کننده باشد.


امروزه ژنتيک در تشخيص، انتخاب نوع دارو و مداخلات نوع سلولي نقش‌آفريني مي کند که در اين عرصه غربالگري حرف اول را مي‌زند ، افراد در معرض سرطان و افراد سالم نيز غربالگري را انجام دهند تا افراد در مواجه با سرطان با مداخله زودهنگام شاهد تسريع روند درمان و کاهش عوارض ناشي از سرطان باشند.


رابطه سرطان و ارث

رابطه سرطان و ارث



انواع سرطان هاي ارثي



  • سرطان سينه

  • سرطان روده

  • سرطان معده

  • سرطان رحم

  • سرطان پوست

  • سرطان تخمدان

  • سرطان پانکراس

  • سرطان پروستات


آيا مي دانيد چه ورزش هايي در بهبود سرطان موثر است؟


سرطان هايي هستند که در ليست سرطان هاي ارثي قرار مي گيرند.


سابقه خانوادگي و آزمايش هاي تشخيصي براي جهش هاي ژنتيکي مختص هر سرطان، ابزارهاي ارزشمندي هستند که براي ارزيابي خطر براي ايجاد نوع خاصي از سرطان استفاده کند.


چه کساني بايد آزمايش ژنتيک سرطان را انجام دهند ؟



سابقه خانوادگي سرطان داشته باشيد


متعلق به يک جمعيت در معرض خطر براي يک نوع سرطان خاص باشيد


سابقه شخصي سرطان داشته باشيد




  • آيا از اثرات طب تسکيني در بهبود سرطان اطلاع داريد ؟؟


جهش ژنتيکي عامل ابتلا به سرطان


بسياري از جهش هاي ژنتيکي عامل سرطان هاي وراثتي، شناخته شده اند. در همين راستا بررسي هاي ژنتيکي مي تواند وجود يا عدم وجود شرايط وراثتي براي سرطان تشخيص داده شده را تاييد کند. همچنين با کمک آزمايش هاي ژنتيکي، اعضاي يک خانواده بدون داشتن بيماري مشهودي، مي توانند از نظر حامل بودن براي جهش هاي مشخص وراثتي مورد بررسي قرار گيرند. سبک زندگي عامل مهمي در بروز سرطان هاي مشابه در افراد يک خانواده مي باشد.


بيماري سرطان


کانون تخصصي حمايت از بيمار سرطاني


فعاليت هاي سلامت محور


طب تسکيني


کانون حاميان بيماران سرطاني


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Vivek فرش ایرانی خدا دوستان نمونه سوالات رایگان کاربر ماساژ خدمات ماساژ در منزل سایت محمد طاها آل یاسین, رتبه بندی شرکت Life-wise بک لینک طبیعی